• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 19:00. Mbrritja në Paris në 22:00. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Parkun Disneyland Paris. Qëndrimi në Park gjatë gjithë Ditës. Nisja për në Aeroport në orën 17.00. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 21:50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.

 

 

 

No details found.

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 19:00. Mbrritja në Paris në 22:00. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Parkun Disneyland Paris. Qëndrimi në Park gjatë gjithë Ditës. Nisja për në Aeroport në orën 17.00. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 21:50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.

 

 

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Please wait...

No Details Found