• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

SKI NË KOLASHIN

2 DITË

►Hotel VERDE 3* €69 ( PISHINE OLIMPIKE )
►Hotel VOCO 5* €75 ( PISHINE OLIMPIKE )
►Hotel HILTON PODGORICA 5* €85 ( Pishine, Jacuzzi, Sauna )


Ne cmim perfshihen:
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Transporti me automjet komod
Mëngjesi dhe darka
Akomodimi sipas hoteleve përkatëse
Perdorimi i pishines olimpik

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found