• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 21.00. Udhëtimi me autobus nëpërmjet Selanikut për në Stamboll.

Dita e Dytë: Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si:
Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me
autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të
kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e
të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).
Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën
bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.
Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë nëpërmjet Selaniku. Pushime të shkurtra gjatë
rrugës. Vizitë e shkurtër rreth 2 orë në Selanik. Mbërritja në Tiranë

Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

No details found.

No details found.

No details found.

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Price
  Start
  End
  1 - 100 Pax
   
  Available Seats: 100

  Adult ( 1 - 100 Pax ) 89.00 0.00 /Person

  - +

No Details Found