• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

PROGRAMI:

Dita e pare:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:00. Vazhdimi i udhetimit per ne doganen e Qafe Thanes me nje ndalese te shkurter gjate rruges. Pas procedurave doganore do te vizitojme qytetin e  Struges .  Mepas vazhdojme drejt qytetit piktoresk te Ohrit ku aty do te vizitojme qytetin e vjeter, kalane e qytetit, kishat e njohura dhe do te kemi mundesi te nje eksperience fantasitke  per personat qe deshirojne te zhvillojme edhe lundrim me anije ne liqen per te prekur pjese te tjera te Ohrit. Pas konsumimit te lire te drekes kryejme akomodimin ne hotel. Darka ne hotel. Mbremje e lire.

-Dita e dyte:

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te vazhdojme rrugetimin tone drejt Gjirit te Kockave. Aty do kemi mundesi te vizitojme muzeun mbi uje, nje muze teper i vecante ne llojin e tij. Do te ndalemi gjithashtu ne Shen Naum, perpara se te vizitojme Tushemishtin dhe parkun natyror ne Drilon. Nisemi ne rrugen e kthimit dhe ne mbemje mberrijme ne Tirane, Durres dhe Elbasan. Fundi i sherbimit tone!

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found