• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe
Drekë. Mberritja në Mavrovë. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel.
Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Ski në Stacionin e Skive. Darka në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gajtë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe
drekë. Mberritja në Tiranë.

  • Udhëtimi vajtje - ardhje me autobus
  • Akomodim në hotel 3 yje për 2 netë qëndrimi
  •  Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
  • Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.