• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Kolashin në Mal të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mberritja në Kolashin. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë. Darka në Hotel. Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mberritja në Tiranë.
 
  • Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi
  • Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit
  •  Transport vajtje ardhje me autobus.
  • Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program
  • Minimumi grupit 20 persona.
Please wait...