• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

BUDVA-TIVAT-KOTOR😍

2 DITE

Ne cmim perfshihen:
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
Akomodimi në hotel 3* ose 4*
Transporti me automjet komod
Mëngjesi dhe darka
Koncepti All Inclusive për Iberostar Bellevue 4*

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found