• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
Dita pare : Nisja ne ore 07:00 nga sheshi Avni Rustemi. Ndalese ne Kukes per kafe. Vizite ne fshatin Brod dhe akomodimi ne hotel Arxhena 4*. Nisja per te pista e skive. Afrim te pista dhe pajisemi me ski,instruktoret do te jene me ne dhe do te na mesojne si te bejme ski. Dreka e lire mund te merni dicka me vete ose te restoranti qe ndodhet te pista e skive. Vazhdojme me skijim .Me ane te teleferikut zbresim poshte ne hotel.Kohe e lire. Darka do kemi mundesin te provojme ushqimet tradicionale te Kosoves. Dita 2: Zgjimi dhe mengjesi ne hotel. Nisemi per te pista e skive .Pajisemi me ski, instruktor per ata qe kane ende nevoje. Zbresim poshte te hoteli. Nisemi per ne Prizren.Dreke ne Prizren e lire.Vizitojme qytetin. Nisja per ne Tirane. Ndalese per kafe gjate rruges. Mberritja ne Tirane.
 • Transporti vajtje – ardhje me autobus
 • Akomodimi ne hotel per 1 nate
 • Mengjesi per ditet e qendrimit
 • Ngjitja ne pisten e skive me teleferik dhe instruktori per dy dite
 • Guida gjate gjithe udhetimit.
 • Gjithçka që nuk është përmendur në program
 • Hyrja neper monumente dhe muzeume
 • Taksa e turistit.
Please wait...