• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking

Dita e Pare: Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit ,Kalimi per ne Kosove nga dogana e Morines .
Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe ,Mberritja ne Brezovice .Qendrim i lire per vizite & Ski ne
Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale ( nuk mungojn sugjerimet e guides nese
deshironi ).
Akomodimi ne hotel .Shfrytezimi I qendres SPA ( pishina dimerore , sauna ,Jacuzzi dhe salles recreative
per lojerat te ndryshme ) per klientet ne hotel Sharri, ndersa per personat qe akomodohen ne
hotel Yjet e Sharrit , qendrim i lire per relaks , aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te
agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup .Konsumi I darkes ne hotel .
Dita e Dyte: Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive te Prevalles . Qendrim ne Prevalle per skijim
dhe per te shijuar natyren e bardh perafersisht deri ne oren 15:00 . Nisja per kthim ne Prizren .
Vizite ne qender te Prizrenit gjithashtu dhe ne shtepine e Lidhjes se Prizrenit . Kohe e lire per te
konsumuar dreken ne menyre individuale ( nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi ) .Kthimi
per ne Tirane me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane ne darke .

 • Akomodimi ne hotel
 • Mengjesi + darka
 • Perdorimi i salles spa ( per klientet ne hotel sharri)
 • Guide shqiptare gjate gjithe udhetimit
 • Instruktimi i pajisjeve te skive
 • Siguracioni i jetes ne udhetim
 • Pajisjet e skive
 • Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program