• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
SIVOTA DIAMOND SPA RESORT, ju mirëpret në pushimet më idilike që keni ëndërruar ndonjëherë. Objektet luksoze, shërbimet e standardeve të larta dhe stafi me përvojë, ju ofrojnë një mikpritje të madhe mbi një plazh qiellor të Sivota, Bella Vraka Beach. Resorti me pishinat e saj të bukura, restorante, strehim mahnitës, Spa Qendra Unike dhe Qendra Konferencën modern.
  • Akomodimi ne hotel
  • Sherbimi mengjesi dhe darke
  • Taksa e turistit paguhet ne hotel
  • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...