• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Vendndodhja : Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Sides, eshte 70 km larg aeroportit, 10 km larg Manavgat dhe 15 km larg qendres se qytetit. Akomodimi : Hoteli ka ne total 426 dhoma standarte, 90 dhoma familjare, 6 suita dhe 6 dhoma per persona me aftesi te kufizuara. Te gjitha dhomat jane te kufizuara me ajer te kondicionuar, ballkon, telefon, televizor satelitore, kasaforte (me pagese), minibar, tualet me dush dhe aksesoret e nevojshem, Bare dhe restorante : Hoteli ofron sherbik buffe me nje menu te perzgjedhur tradicionale dhe nderkombetare ne restoranin kryesor dhe ne restorantet a la carte si psh : Turkish a la carte, Italian a la carte, dhe Asia a la carte. Bare : lobby bar, pool bar, street bar, snack bar, disko bar, Facilitete : Hoteli ofron keto sherbime : pishine te jashtme dhe te brendshme per te rritur dhe femije, aquapark, fushe lojerash per femije, miniclub, animacione, qender fitness, aktivitete te ndryshme ditore, sporte ujore, ping-pong, tennis, archery, boccia, darts, aerobi, volleyball, water polo, minifootball, salle lojerash, bilardo, internet, qender spa, masazhe, sauna, dhome me avull, staf professional.
  • Fluturimi vajtje ardhje
  • Transferta vajtje ardhje
  • Akomodimi ne hotel
  • Sherbimi all inclusive
  • Asistenca e agjensise
  • Siguracioni i shendetit ne udhetim
Please wait...