• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

✈️
nijsa dt 14 Dhjetor
4 Dite / 329€

🎈Ne çmim perfshihet:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus
3. Akomodim në hotel 3 nete
4. Mëngjeset
5. Shoqërues shqiptar
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë
me përmasa deri në 40 x 20x 23cm

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found