• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

-Dita e parë:


Nisja nga Tirana ne oren 06:00 . Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së doganes në Morinë me një ndalesë
të shkurtër gjatë rrugës. Nisemi ne drejtim te Pejes, për të vizituar Shpellën e Radacit dhe Ujëvarën e
Drinit të Bardhë. Vazhdojme vizitat për në Grykën e Rugovës ku do të keni mundësinë të prekim natyrën
mbresëlënëse. Për ata që dëshirojnë më shumë adrenalinë sugjerohet të provojnë Zip Line.Pas vizitave
do kemi kohë të lirë për të konsumuar edhe drekën në një nga restorantet tradicionale të qytetit. Mepas
kryejme akomodimin tek hotel Dukagjini 5*. Qëndrim i lirë për të shfrytëzuar sherbimet trajtuese te
hotelit si pishina dimërore, jacuzzi, sauna dhe palestër. Opsionale shëtitje në qytetin e Pejës për të
vizituar Pazarin e Vjetër, Mullirin e Haxhi Zekës, Parkun e Paqes, etj. Darka në hotel dhe pas saj guida
shoqëruese ju sugjeron disa vende me muzikë ku mund të kaloni mbrëmjen.

-Dita e dytë:


Pas mëngjesit në hotel nisemi në drejtim te Prishtinës, ku do të vizitojmë pikat kryesore të qytetit të
rëndësishëm shqiptar që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si

Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut.Koheqendrim i lire . Nisemi per
ne qytetin e Prizrenit ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë ,
shopping ne qender te Prizrenit .Me pas sugjerohet dreka ne qender te Prizrenit. Nisja në rrugën e
kthimit me ndalesa të shkurtra.
Mbërritja në Tiranë, në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found