• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
I pozicjonuar drejtë në plazh Potidea Palace me 4 yje është një hotel elegant me pamje panoramike  të mallit Olympus si dhe pamje te mrekullueshme nga deti. Hoteli ofron dhoma të mobiluara në mënyre bashkohore, Restorante si dhe aktivitete te ndryshme per te rritur dhe femijë. Qyteti Nea Potidea eshte 2km larg hotelit dhe aeporti Selanikut ndodhet 55km larg. Brënda Resortit
 • - Bar kryesorë,
 • - Cocktail bar,
 • - Beach Bar,
 • - Pool Bar
 • - 1 Restorant kryesorë
 • - 1 Restorant A la Cart (Internacional)
 • - Plazh (shezllona, peshqirë dhe cadra)
 • - Disco, Animacjon,
 • - Spa Center
Per femije:
 • - Këndë lojrash
 • - Game room
 • - Pishinë
 • - Miniclub
 • - Disco për femijë
Sporte:
 • - Volleyball
 • - Tennis
 • - Sporte uji
 • - Aktivitete ne ujë
 • Akomodimi ne hotel
 • Sherbimi mengjesi dhe darke
 • Taksa e turistit paguhet ne hotel
 • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...