• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
Vetëm një orë larg me makinë nga Selaniku, në zemër të një pylli rreth 150 metra larg plazhit. Hoteli me 3 yje, përbëhet nga 11 godina dykatëshe që kanë 155 dhoma të rinovuara nga të cilat 8 janë apartamente me dy dhoma të ndara dhe pjesa tjetër janë dhoma dyshe. Te gjitha dhomat janë të pajisura me dushe, TV me satelit dhe tharëse flokësh. Koncepti: Half Board - Gjysmë Pensioni. Mëngjesi dhe darka të përfshira. Hoteli gjithashtu ofron:
 • Holl
 • Kafe bar
 • Plazh i kompletuar
 • Kënd lojrash për fëmijet.
Më Shume Detaje: Distancat:
 • 150 m nga plazhi
 • 20 km nga Nea Moudania
 • 80 km nga Selaniku
 • Akomodimi ne hotel
 • Sherbimi mengjesi dhe darke
 • Taksa e turistit paguhet ne hotel
 • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...