• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
I ndodhur në një zonë të qetë, vetëm një shëtitje të shkurtër nga sheshin kryesor Litochoro, ky hotel ofron dhoma mahnitëse nga zonat publike të dekoruara bukur, së bashku me spa. Mediterranean Olympus Hotel ofron një mjedis të madh për kohën tuaj në Litochoro. Çdo dhomë është dekoruar mendueshëm me vëmendje në detaje, dhe komoditetin tuaj në mendje. Gëzoni një fillim të madh për çdo ditë me një mëngjes të kushtueshëm, stil bufe në një mjedis të sofistikuar të restorantit mesdhetar Olimp të hotelit. Përfitoni nga Wi-Fi falas dhe parkim falas privat gjatë qëndrimit tuaj. Ky hotel i bukur është vetëm disa hapa larg nga shumë restorante të Litochoro-së dhe dyqane. Ajo është gjithashtu e afërt me shtigje të ndryshme që mund të ecësh në këmbë për në malin Olimp. Pas një dite të ndonjë vizite të bukur apo marshimi,ju mund të pushoni në shenjtëroren e zonës së bukur të Olimp Mesdheut,mund   të gëzoni një notin në pishinë,spa ose një sauna relaksuese.
  • Akomodimi ne hotel
  • Sherbimi mengjesi dhe darke
  • Taksa e turistit paguhet ne hotel
  • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...