• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Punta Cana është e famshme për plazhet e saj, hotelet luksoze dhe golfin e mrekullueshëm. E vendosur në bregun lindor të Republikës Dominikane, Punta Cana u ofron turisteve pamje piktoreske te plazheve,  sporte te ndryshme ujore si dhe nje ambient familjar ku ju do te ndiheni si ne shtepi.  Në Punta Cana, ju mund të gjeni vendin e përsosur për pushimet e ëndrrave tuaja. Majestic Colonial Punta Cana është një resort gjithëpërfshirës me 5 yje i projektuar për t'u nderthurur me florën dhe kafshët e egra të Republikës Dominikane, në harmoni të përsosur me vijën bregdetare. Është padyshim vendi ideal për të qetësuar dhe për të shijuar një mjedis të bukur. Ky hotel i mrekullueshëm, pjesë e kompleksit Majestic Resorts, ka nje atmosfere te ngroht dhe familjare,  staf te vëmendshëm, që synon t'ju bëjë të ndiheni në shtëpi, por me të gjitha lehtësitë e një strukture të klasit të parë.
  • Fluturimi Tirane – Punta Cana – Tirane
  • Bagazh I plote
  • Transferta aeroport – hotel – aeroport
  • Akomodimi ne hotel per 7 nete
  • Sherbimi all inclusive
  • Siguracioni I shendetit ne udhetim
Please wait...