• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

Programi :


-Dita e Pare:
Nisja nga Tirana në orën 06:00. Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Qafë Thanë me një
ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërrijmë në Ohër ku do kemi mundësi të vizitojmë qytetin e vjetër,
pazarin, shëtitoren buzë liqenit (opsionale lundrim me varkë në liqen), kishën e Shën Sofisë, fortesën e
Samuilit dhe jo vetëm. Pasi t’i kemi marrë më të mirën Ohrit nisemi drejt Shkupit, ku do te
akomodohemi në hotel. Mbremja e lirë ose nen sugjerimet e guides vizitojme disa nga pikat kryesore te
qytetit.


-Dita e dyte:
Pas mëngjesit në hotel do të vizitojmë Kopshtin Zoologjik në Shkup, ku do kemi mundësi të shohim nga
afër Xhirafa, Elefantë, Gamile dhe kafshë të tjera nga e gjithë bota që do t’i zbulojmë kur të jeni aty. Më
pas na pret qyteti i Shkupit. Vizita jone fillon nga shtëpia e Nënë Terezës, për të kaluar më pas tek sheshi
i shatërvanëvë “Aleksandri i Madh”, Ura e Gurit, Ura e Artistëve, Blloku i Muzeve, Carshia e Vjeter, etj.
Do të udhëtojmë drejt Kanionit Matka, i vendosur në perëndim të Shkupit në një hapsirë rreth 5.000ha, i
veshur me bukuri natyrore mbresëlënëse dhe i rrethuar me manastire mesjetare. Pjesa më e madhe e

ditës së dytë do të shpenzohet në Liqenin Matka ku sugjerohet të konsumohet dreka në restorantet
buzë liqenit dhe të provoni lundrimin me motorskaf në liqen. Lundrimi do të jetë deri në shpellën Vrelo
e cila është listuar si një prej bukurive natyrore më të veçanta në botë. Pas vizitave në Shkup nisemi në
rrugën e kthimit. Kthimi behet nga Prishtina. Ndalese ne Prishtine per Shopping. Mbërritja nëTiranë në
mbrëmje. Fundi i shërbimit tonë!

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found