• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Vizita në Aquis Sandy Beach Resort në Korfuz me 5 yje, i bën pushuesit të kuptojnë se pushimet kanë të bëjnë me lidhjen dhe ribashkimin: të rriturit që kanë kohë për veten e tyre, për fëmijët e tyre, ose thjesht të shohin ata tek luajnë në pishinë apo në klubin e fëmijëve. Hoteli ndodhet në plazhin me rërë të St George në veriperëndim të Korfuzit. Sandy Aquis Beach Resort me 5 yje, ofron 562 dhoma, një mjedis shoqëror dhe mbi të gjitha një larmi aktivitetesh për të gjithë. Dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar, TV me satelit, telefon direkt*, internet wireless, mini frigorifer, tharëse flokësh, shërbim lavanderie* dhe kasafortë*. Hoteli ofron 2 restorante dhe 3 bare që ofrojnë përkatësisht gatime tradicionale mesdhetare, kuzhinë mesdhetare si dhe pije e kokteje. Shërbime dhe objekte të tjera janë pishinat, amfiteatri, programet e argëtimit dhe animacionit, palestra, fushat e tenisit dhe basketbollit, sportet ujore*, këmbim valutor, makina me qera*,etj. *shërbime me pagesë ekstra Aktivitetet që mund të kryhen në hotel janë: - Tenis; - Bilardo; - Basketboll; - Shah.
  • Akomodimi ne hotel
  •  Sherbimi all inclusive
  • Taksa e turistit paguhet ne hotel
  • Transporti vajtje - ardhje
 
Please wait...