• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
Ioanian  Blue " është një hotel luksoz në bregun lindor të ishullit Lefkada .Hoteli është ndërtuar në një hapesire natyrore , ndërsa dhomat janë të vendosura perballe detit blu Jon .Të gjitha dhomat tona janë të bollshme , banjo të rehatshme / dush  qe te ndjeni komoditetin e shtëpisë tuaj . Cilësi e lartë prej druri dhe mobilje nga kompanitë më të mira në këtë zonë , per te qetesuar  shqisat tuaja . Të gjitha 116 dhomat ofrojnë WiFi falas,ballkon, Kondicioner,Dush , Mini bar,Tharese flokesh,TV satelitor ,telefon,radio Sporte në ujë:
 • Ski ne ujë
 • Serfing
Ekskursione  dhe ture që ofron IONIAN BLUE : Udhëtime rrth ishujve  Onassisdhe Meganissi Vizitat në teatrin antik të Dodonës Vizitat në qytetin e lashtë të Nikopo TRANSPORTI:
 • Çdo ditë ka një autobus të rregullt lokal per ne qytetin Lefkada dhe fshatin Nidri. Gjithashtu taksitë janë në dispozicion nëpërmjet thirrjes telefonike nga recepsioni.
 • Departamentet e ushqimit
 • Bar Lounge " Scorpios "
 • Restoranti kryesor " Yakumo Koizumi "
 • Pool Restaurant " Almyra "
 • Pool Bar
 •  Mini Marker
Shërbim në dhomë
 • Sherbimet per femijet:
 • Pishine me thellesi 0.60m
 • Karige speciale ne restorant
 • Fushe lojrash per femije.
Shërbime Pastrimi: Shërbimi I makinës larëse është në dispozicion , me kthimin e rrobave që bëhet brenda 24 orëve . Gjithashtu në dispozicion është një shërbim pastrimi per tharjen që kthen rrobat brenda 48 orëve .
 • Akomodimi ne hotel
 • Sherbimi mengjesi dhe darke
 • Taksa e turistit paguhet ne hotel
 • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...