• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
Hoteli Corfu Residence është një aparthotel dhe është vlerësuar me 4 yje, i cili gjendet në Nissaki, një fshat turistik në pjesën veri-lindore të ishullit të Korfuzit. Në total hoteli ka 49 apartamente. Hoteli gjendet në një distancë rreth 400 metra larg detit. Distanca e hotelit nga qyteti i Korfuzit por edhe nga Aeroporti Ndërkombëtar i Korfuzit është rreth 24 km.  Hoteli ndodhet në një zonë të gjelbëruar, të mbushur me ullinj dhe agrume, një zonë e mrekulllueshme tipike mesdhetare. Facilitetet e hotelit:
 • Ajër të kondicionuar në zonat publike
 • Recepsion 24 orë në ditë
 • Kopësht
 • Pishinë
 • Pool Bar, Bar në pishinë
 • Restorant
 • Parkim për automjetet
Facilitetet e dhomave:
 •  Ajër të kondicionuar invidual për çdo dhomë
 • Televizor
 • Telefon
 • Kuzhinëz
 •  Frigorifer
 •  Tualet
Më Shume Detaje: Koncepti i hotelit: "Bed & Breakfast": Mëngjesi edhe akomodimi i përfshirë.
 • Akomodimi ne hotel
 •  Sherbimi  me mengjes
 • Taksa e turistit paguhet ne hotel
 • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...