• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
  • FAQ

PROGRAMI:


-Dita e parë:
Vazhdimi i udhetimit per ne Kosove nga dogana e Morines. Ndalesa te shkurtera gjate rruges per
kafe.Nisemi per ne qytetin e Prizrenit. Vizite ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit. Nisja
per ne qendren e skive te Prevalles. Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardhe
perafersisht deri ne mesdite. Akomodimi ne hotel. Qendrim i lire per relaks , aktivitet dhe animacione
me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup. Darka
ne Hotel.


-Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel. Mberritja ne Brezovice .Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e
drekes ne menyre individuale ( nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi). Nisja per kthim drejt
Tiranes me pushime te shkurtra. Kthimi per ne Tirane me ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne
Tirane, ne mbremje .
Fundi i sherbimit tone!

No details found.

No details found.

No details found.

Please wait...

No Details Found