• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Cyprotel Almyros Natura është i vendosur në bregdetin verior të ishullit të Korfuzit me distancë prej 38,5 kilometrave nga qyteti i Korfuzit dhe aeroportit. Është zyrtarisht i klasifikuar prej autoriteteve greke si një hotel me katër yje. Vendosja në një zonë te gjerë me bukuri natyrore bënë që hoteli të quhet "Natyra." I ndërtuar në bregdet të rrafshtë, kompleksi prek rërën ngjyrë ari të detit dhe ujërat ngjyrë gurëkali të detit Jon, ku është i rrethuar me fusha te gjelbëra dhe kodra më pemë. Është ky mjedis që na shkakton t'ju adresojmë me ftesën, -- Ejani të ndani me ne luksin e vërtetë dhe bukurinë e natyrës.
  • Akomodimi ne hotel
  •  Sherbimi  all inclusive
  • Taksa e turistit paguhet ne hotel
  • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...