• Overview
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
Hoteli ka 254 dhoma të llojeve të ndryshme, duke përfshirë dhoma dyshe, apartamente, junior suites, maisonettes dhe vila me pishinë private. Hoteli ka mjedise në të dy anët e rrugës kryesore, e cila lidhet nepermjet nje nënkalimi privat për këmbësorët. Dhomat në zonën e sipërme të hotelit kane pamje në pishinë, dhe dhomat në pjesën e poshtme kane pamje nga deti. Brenda kompleksit ka në dispozicion transportim me makinë elektrike. Pavarësisht nga lloji I tyre, dhomat të lene Përshtypje me estetikën e vendeve te tyre, dhe ofrojne të gjitha lehtësitë bashkëkohore të një hoteli me 5 yje. Dhomat ofrojnë:
 • Ballkon ose verandë me mobilje
 • Ajër të kondicionuar
 • Satellite TV
 • Lidhje interneti ,linje telefonike
 • Kasafortë, pa pagesë
 • Banjo me vaskë
 • Pasqyre zmadhuese
 • Artikuj të higjienës personale dhe telefon
 • Frigorifer
Hoteli githashtu ofron:
 • 2 Qendra Konferencash të pajisura plotësisht me sistemet audiovizuale
 • 3 pishina të jashtme, pishinë e brendshme e ngrohtë
 • Restorant a la carte "Mistral", Restorant "Aegeas"
 • Bar "Toroneos", Beach bar "Thalassa", Pool bar "Aegean", Pool bar "Helios"
 • Table Tennis, Yoga & Aerobics classes, Fitness Studio, Spa
 • Dhoma të sistemuara posacërisht për persona me aftësi të kufizuara
Koncepti - Half Board - Gjysëm pensioni Mëngjesi dhe darka të përfshira.
 • Akomodimi ne hotel
 • Sherbimi mengjesi dhe darke
 • Taksa e turistit paguhet ne hotel
 • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...