• Overview
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Booking
Kjo pronë është 1 minutë në këmbë nga plazhi. Aqua Oliva Resort ofron strehim në Syvota. Të ftuarit mund të gëzojnë bar në vend.  WiFi është pa pagesë dhe në dispozicion në pronë dhe parkim. Çdo dhomë ka një TV me ekran të sheshtë,tualet, tharëse flokësh. Një TV me kanale satelitore. Ky hotel ka një shkollë të skive dhe biçikletë me qira dhe makinave me qira të cilat janë në dispozicion. Qyteti Korfuzit  është 40 km nga Aqua Grand Resort, ndërsa Parga është 16 km larg. Aeroporti më i afërt është Ioannis Kapodistrias Aeroport, 39 km nga Aqua Oliva Resort. Hoteli disponon 21 dhoma
  • Akomodimi ne hotel
  • Sherbimi mengjesi dhe darke
  • Taksa e turistit paguhet ne hotel
  • Transporti vajtje - ardhje
Please wait...