Turi i madh i Italise

1
Turi i madh i Italise

5 dite/4 nete
💶499€

Ne cmim perfshihen:
✈️Bileta e avionit vajtje-ardhje
🚌Transfertat dhe shetitjet me autobuz
🏩Akomodimi ne hotel
🍽Mengjeset per te gjitha ditet e udhetimit
🙋🏻‍♂️Shoqerues shqiptar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Book now 📲0672068200
📧fioritravel@hotmail.com