• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

DETAJET E TURIT

Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe.
Mbërritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton
Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu
Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri
Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave
Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe
Crypt.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës,
pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në
Monumentet e Qytetit. Fjetje në Hotel

Dita e katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për
kafe dhe drekë. Mbërritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

No details found.

No details found.

No details found.

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Price
  Start
  End
  1 - 100 Pax
   
  Available Seats: 100

  Adult ( 1 - 100 Pax ) 109.00 0.00 /Person

  - +

No Details Found