Kompleksi Turistik shtrihet në një sipërfaqe prej 40 hektarësh, përgjatë një plazhi të bukur të izoluar, ku mysafirët tanë mund
Hoteli është i vendosur në një fshat të qetë peshkimi në periferi të Ligiame atmosferë tradicionale greke. Baret dhe tavernat
Ioanian  Blue " është një hotel luksoz në bregun lindor të ishullit Lefkada .Hoteli është ndërtuar në një hapesire natyrore

28 Replies to “LEFKADA”

  1. Lucknow, a large city in northern India, is the capital of the state of Uttar Pradesh. Toward its center is Rumi Darwaza, a Mughal gateway. Nearby, the 18th-century Bara Imambara shrine has a huge arched hall. Upstairs, Bhool Bhulaiya is a maze of narrow tunnels with city views from its upper balconies. Close by, the grand Victorian Husainabad Clock Tower was built as a victory column in 1881.

    Lucknow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *